Vergaderlocatie Den Haag

  • Exclusieve vergaderlocatie in Den Haag

  • Aan het Noordeinde 

  • Veel privacy voor 15 personen

  • 5* sterren beoordeling

  • Tuin

ontvangst vergaderlocatie den haag

Exclusieve vergaderlocatie Den Haag

Zoek je een exclusieve vergaderlocatie in Den Haag met veel privacy voor maximaal 15 personen? Dan ben jij bij The Conference Club aan het juiste adres. Onze sfeervolle vergaderlocatie in het centrum van Den Haag is gelegen aan het Noordeinde 75, vlakbij Paleis Noordeinde. De locatie is stijlvol, tot in de puntjes verzorgd, smaakvol ingericht en van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Je hebt hier onder andere video conference apparatuur en supersnelle wifi tot je beschikking. Wij bieden daarnaast overheerlijke vijf sterren catering aan, zodat het je aan niets zal ontbreken.  De locatie is makkelijk te bereiken met het OV en op loopafstand zijn er drie parkeerparken dichtbij in de buurt: QPark Noordeinde, QPark Mauritskade en ParkBee Haagsche Hof.

vergaderlocatie den haag
vergaderlocatie den haag the conference club
vergaderlocatie den haag paleis Noordeinde

Multinationals, mkb-bedrijven en overheidsinstellingen

The Conference Club is een heerlijke plek om te vertoeven. Het is een prachtige vergaderlocatie in Den Haag met vele authentieke details uit de 18e eeuw. Dat zie je bijvoorbeeld terug aan de haard en de mooie robuuste eikenhouten deuren. Al heel veel multinationals, mkb-bedrijven en (semi-) overheidsinstellingen hebben we mogen verwelkomen. Niet alleen voor vergaderingen maar ook voor brainstormsessies, onderhandelingen, private dinings, heidagen, trainingen en teambuildingssessies.  Voor elke gelegenheid kun je terecht in drie mooie ruimtes: Een boardroom, een livingroom en een break-out room.  Wil je even naar buiten dan kun je heerlijk zitten in onze eigen stadstuin.

Oase van rust

Je zou het misschien niet verwachten in het centrum van Den Haag, maar op het moment dat je binnenstapt op onze locatie aan het Noordeinde kom je in een oase van rust. Het nodigt uit tot een ontspannen samenzijn om doelen te bereiken. Vele organisaties en bedrijven zoals het  Provinciehuis Zuid-Holland en VGZ boekten dan ook herhaaldelijk onze vergaderlocatie vanwege het fijne verblijf.

Oase van rust

Deze bedrijven gingen je voor

Exclusief voor jouw groep, deze vergaderlocatie in Den Haag

Het fijne van deze sfeervolle vergaderlocatie is dat je deze echt voor jezelf hebt. Je huurt alle drie de ruimtes zodat je de gehele locatie exclusief tot je beschikking hebt en in privacy kunt samenzijn.

Oase van rust

Boardroom

Boardroom. Naast een authentieke haard heeft deze ruimte een mooie vergadertafel met royale en comfortabele stoelen. Naast het uitzicht op de tuin heeft de boardroom ook openstaande deuren naar de tuin toe.

Living

Living Room. Deze ruimte is ook weer stijlvol en sfeervol ingericht en biedt comfortabele zitstoelen en een bank om te relaxen. Vanwege de akoestiek leent deze ruimte zich uitstekend voor huiskamerconcerten.

Breakout Room

Breakout Room. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om even apart te zitten. De breakout room heeft veel daglicht en het kan uitstekend worden gebruikt als ontvangstruimte.

Referenties

“Dank voor de goede zorgen! Het voelt als een ‘vergader-wellness', mooie sfeer, fijne ontvangst en super goede lunch & koffie tafel. ”


"Wat een prachtige vergaderruimte in Den Haag is dit. Het is huiselijk, goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader om te vergaderen, een training te geven enz. En ook niet onbelangrijk, het is goed bereikbaar en je kan vlakbij parkeren in een beveiligde pakeergarage."

"Eindelijk is het er. Je eigen vergaderlocatie waar alles klopt. Van de heerlijke tuin tot het ontspannen thuisgevoel."


"Prachtige vergaderlocatie waar veel mogelijk is. Alle voorzieningen zijn aanwezig en Yvonne is een fijne gastvrouw."

Vergaderlocatie Den Haag met vijf sterren catering

vergaderruimte den haag catering

Laat je verwennen door onze chef-kok met onze vijf sterren catering! Tijdens het samenzijn is het van belang om geconcentreerd en effectief te kunnen werken. Dit lukt alleen wanneer er pauzes worden ingelast om te relaxen. Onze chef-kok draagt dan graag zorg voor de inwendige mens. Van iets lekkers bij de koffie, een heerlijke warme of koude lunch, borrelhapjes tot een compleet diner of buffet. Niets is te gek. Alles is mogelijk en te regelen naar ieders wensen zodat het je aan niets ontbreekt. De catering staat erom bekend dat deze gezond, heerlijk en verrassend is.  Wil je inspiratie opdoen? Bekijk hier onze cateringbrochure.

Informatie vergaderlocatie Den Haag

Interesse in The Conference Club, dé vergaderlocatie in Den Haag? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.